Personvern

Personvernerklæring

Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i KREATIVE LEKER heretter benevnt som Behandlingsansvarlig. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Personopplysningene til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre selgeren har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Behandlingsansvarlig:

Den ansvarlige person for persondata hos KREATIVE LEKER er daglig leder.

KREATIVE LEKER

C/O Happy Elefant AS

Org. nr. 925815306

E-post: post@kreativeleker.no

Telefon: 968 74 980

Opplysninger som innhentes

Når du foretar et kjøp på KREATIVE LEKER, ber vi om følgende data:

Navn

Adresse

Telefonnummer

Epost

Vi bruker utelukkende dine persondata for å kunne behandle din ordre og gi relevant informasjon via Facebook og Instagram.

Når vi bruker persondata i nettbutikken, gjør vi det med ditt samtykke, og all informasjon du gir oss, blir utelukkende brukt for å sikre best mulig kjøpsopplevelse. E-postadresser som vi har mottatt med ditt samtykke i forbindelse med utsendelse av Nyhetsbrev, blir på listen til du selv eventuelt ønsker å melde deg av eller ber oss gjøre det. All informasjon er fortrolig og behandles etter den gjeldende persondatalovgiving.

Utlevering av opplysninger til Underleverandører

Vi benytter kun tredjepartssystemer for å analysere hvordan besøkende på vår nettside handler. KREATIVE LEKER samarbeider dessuten med Klarna, Vipps, Mailchimp og Paypall. Disse systemene bruker persondata på vegne av oss, og har ikke anledning til å gi noen informasjon videre. Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Informasjon gitt til KREATIVE LEKER vil IKKE bli gitt eller solgt videre til noen tredjeparts aktører, og vi oppbevarer ingen sensitive persondata.

Selgeren kan kun innhente kjøperens personnummer dersom det er saklig behov for sikker identifisering og slik innhenting er nødvendig.

Hvis selgeren vil benytte kjøperens personopplysninger til andre formål, for eksempel til å sende kjøperen reklame eller informasjon ut over det som er nødvendig for å få gjennomført avtalen, må selgeren innhente kjøperens samtykke ved avtaleinngåelsen. Selgeren må gi kjøperen informasjon om hva personopplysningene skal brukes til og om hvem som skal bruke personopplysningene. Kjøperens samtykke må være frivillig og avgis ved en aktiv handling, for eksempel ved avkrysning eller påmelding.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Kjøperen skal enkelt kunne kontakte selgeren, for eksempel pr telefon eller e-post dersom han eller hun har spørsmål om selgerens bruk av personopplysninger eller hvis han eller hun ønsker at selgeren sletter eller endrer personopplysningene.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjonskapsler – Informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies)

Hva er en informasjonskapsel

En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på din datamaskin. Vi bruker disse informasjonskapslene til å huske på din innlogging, forbedring av brukeropplevelsen for eksisterende kunder og som del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker denne websiden setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil 1 år.

Bruk informasjonskapsler

Bruker informasjonskapsler i vår markedsføring og til analyse av trafikk mtp forbedring av brukeropplevelsen. Alle lagrede opplysninger er anonyme og behandles av oss til forannevnte formål. Disse verktøyene lagrer ofte informasjonskapsler på de besøkendes datamaskiner. Eksempler på verktøy vi bruker er Google Analytics og Facebook, Instagram og evt andre sosiale medier.

Unngå informasjonskapsler

Du kan hindre at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin ved angi dette i innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at du for eksempel ikke vil kunne logge inn på diverse informasjon dersom du avviser alle informasjonskapsler.

Sletting av informasjonskapsler

Du kan slette alle informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin fra innstillingene i din nettleser. Hvordan dette gjøres varierer mellom nettlesere, og du vil finne ut hvordan med enkle søk på internett.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Her kan du lese om hvordan du administrer informasjonskapsler i nettleseren.

Vi forbeholder oss retten til å endre våre betingelser. Foretar vi store endringer, vil vi gjøre oppmerksom på det i nettbutikken.

Skulle du være uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller ha spørsmål, hører vi gjerne fra deg. Send oss gjerne en e-post på post@kreativeleker.no